Thursday, 3 May 2012

lalala ...

Assalamualaikum smue ^^,

okeyy , saia sekarang dalam dua tiga mingu nie tetibe jadi sensetif gila then cepat mawah tapi lambat gila nak baik haishh -,- tak faham knape dgn diri saia nie , hope-II pasni jangan lah ade sifat mawah tu agy mmm kita kena wat sesuatu nie mana blh dibiarkan nanti terukk ohh lelama tanak saia hahaha , semuanya hari nie at sekolah okeyy jew happy-II always , dan maybe pasni akan jadi stresss tapi redha n sabar je lah kan sebab 3 mingu start mingu dpn exam pertengahan -,- banyak gila paper nak kena jawab macam lah saia nie rajin sangad kan haishh *tak suka exam-II nie err wat otak serabut jew , but tape lah sekali sekala jadi gila apa salah nye kan ^^ hehehee otak saia pon sometimes gila-II kan haha  tapi saia maseh blh fikir dgn baik bukan negatif okeyy ^^, mmm belajar ? mm smue gila tapi hari nie subjek yang saia tak suka MATH yeahh ! tapi sebab kan exam dapat lah msuk smue yang cikgu ajar hari nie ^^, takod jugak ohh if fail ke kan -,- bukan apa tanak je kecewa kan ibu dan ayah saia yela saia sayang dorang lagipon hari jadi ibu saia je nak dekat 9.5.2012 nie mmm but sokeyy i do the best for my mum n daddy hehee ^^, seriusly saia bukan gedikk lahh saia nie anak manja sangad-II , dan  mmm nak lepak dgn finaz , farah dan ira at padang awam mm -,- then blh tgk dorang wat tricking yeahh ! terbaikk lah , saia je bru satu step lepas step lain blm lagi haishh -,-  ,  anyway lupa nak bagitau saia baru je masuk tricking ohh , best hebat smue nye adalah ^^, tapi saia jarang lah dapat pegi sana mmm tapi jangan bgtau ibu ayah saia au syhhhhhhhh ! senyap jangan gitau au hehehe ^^ even adik saia sndiri pon tak sedar au ^^, nakal kan saia nie dan degil kan yeah memang sangad-II *tapi bukan nakal bnda negatif okeyy ^^, , mm sekarang nie ibu ayah saia memang kalau nak pi wedding , pi mana-II mesti nak ajak saia sekali pegi haishh * i hate that ! , wedding uh dah lah saia tak suka , tanak pegi jangan lah paksa !! benci ohh paksa-II orang nie , mmm saia nie jenis suka dok rumah dlm flat jew mmm dan lain tempat padang awam that all  ^^, hehehe sebab if kalau saia kuar maybe saia akan jadi mod blurhhh tahap gila lah hehehe , jangan mawah okeyy , mm apa lagi erk saia nak tulis ? mmm bukan apa selalunye saia tulis at DIARY sndiri lah , smue luahan saya past at situ jew , maklum lah belom biasew lagi dgn blogger-II nie ^^, , mmm pasal apa saia rasa ? mmm entah lah -,- , apa-II pon saia nak cakap about the past saia dah blh time semua dgn baik  about past jugak saia dah lupakan dgn baik termasuk kesakitan uh sekali dah pi jauh-II hehe, dan insyaallah one day hati saia akan baik balek ^^, akan sembuh akan dirawat ^^, mmm but saia nie bukan mudah orang nye , luka saia memang lambat sangad nak disembuh mm tapi  wat semenatara nie saia nak tolak smue uh ketepi dulu lah because saia nak exam kan 3 mingu nie so maybe lepas exam i will think tengok lah dulu kan keadaan nya , saia tak suka mendesak sangad nie tak baik , so wish me luck ,^^, let my mind peacefully dulu from being stress again like crazy haha ^^, dah tak tahu nak bagi ayat apa lagi nie ^^, naseb baik lah mod saia dah okeyy tade stress hari nie fuhhhh apa-II pon peacee n0 war , mm tapi kan saia gembira tgk kawan-II saia dia orang bahagia dgn org yang dia sayang kan , haishh jelez pon adew rasanya ^^, apatah lagi sweet cpl hahaha , hope diorang happy forever n kekal ^^, tamo gado-II lagi lah , yang tgh gado-II uh cepat berbaik lah okeyy sediyh saia tengok ada kawan saia nangis lah kecewa lah sediyh lah , saia tanak sesape sediyh-II lagi okeyy btw love you all my frend ^^, hehehe * tapi fakta nya saia memang kuat cemburu dan kuat majok hahaha haishh payah nie :D