Monday, 18 June 2012

tengahhh kecewa !

dear diary , hari ini memang still kecewa , sebenarnya dah 4 hari dah mod kita macam ni , hmmm sebenarnya kita tgh kecewa sbb someone iaitu capital H , kitaorang mcm abang adik lha , haha tapi rapat , kita kecewa sebabkan dia sangad , 
entah kenapa rasa macam susahnya nak maafkan dia nak berbaik dgn dia , hati kita nie sampai skrg still merajuk dgn dia , haha okeyy cmni cternya jumaat lepas dia ajak jumpa kita pon okeyy je lha kan anywayss miss kan dia gila because dah lama tak jumpa dia kan (: it's been one year tak jumpa dgn dia , jumpa dgn dia once jew haha tu pon mase pmr dlu xD , hmm masalahnye kita tungu dia dah berjam last kita call dia , dia cakap tak jadi memang perhhhh sakedddd gila hati kita , gerammm sangad at dia , nseb bek lha ade mem kita so kita tak keseorangan then memang bagos fon mati tadew bateri , memang sakai lha kan , biar kan dia call ke mesej ke apa , hati orang bila dah sakedddd hang jangan fikir boleh redha dari orang ek , entah lha dgn orang len still okeyy walaupon kwn-II kita adew salah memang kita boleh maafkan , but capital H nie memang sukar jadi nya , kali pertama dikecewa oleh dia , ce anda think , kawan anda ajak jumpa then anda tunggu dia punya lha berjam last anda call kawan anda cakap tak jadi , sakedd hati tak geram tak cmtu perasaan kita skrg , smpai skrg still tak redha lagi perasaan tu ! 
tau tak skrg ila mana boleh tulis at buku diary dah , nak luah perasaan pon tak dapat biasa nya ila tulis at buku diar bukan blogger haha sbb tu dh lama tak tulis karangan kat sini xD , Allah je lha faham hati kita cmne skrg , haishh stresss gila lha ! fikir senang ke orang nak keluar ? then result pulakk hmm kecewa jugak lagi ! kena hukuman 6 jam tiap-II hari belajar , ibu that not fair ! :( , orang dah lha tak suka sangad study-II nie but kena lha jugak kan , ibu mcm mendesakk sgt nak akak berjaya hmmm -,- for my masa depan kan , hmmm kena lha ikot , but selalu ? tu tak mungkin lha , ibu tau akk cmne ,hmmm then malam tdi pulakk adik ila membising ! sebab tu lha nie lha , ila pon sbrnye dh lama au sabar dgn kereneh dia , tau lha dia tu ADIK tapi jangan lha smpai ila hilang sabar , kang adew jugak taufan datang , psl capital H tak okeyy lagi nie adik kita pulak nak bagi eeeee naik sore ! , sabar haila sabar -,- , dah 4 hari kita tadew mod ! asyik kurung dlm bilik dn nanges pastu marah ! hmmm sebabkan dia semua benda tak kena tau , belajr stu bnda pon tak fokus , tadi at sklh je dh nanges at perhimpunan pulakk uh peduli apa orang nampak ke tak hati dah sediyhh sangad hmmm , sampai kan nak baca doa pon salah , tulisan mmmg cincai lincai jew lha jawapannya , sebabkan tak dapat lepas kan geram at dia so ila lepas kan diri ila sendiri haha lega hati ! , habis tgn ila sampai merah  , badan sampai sendi sakedd  , dan menjerit sekuat hati ! haha (: menyeksa kan diri ? bukan lha just nak lepaskan geram ! nie hati ila nie terlampau sakedddd sangad ! len kali jangan cari gado dgn ila , nex maybe depan muke awak saia sepakkk ! skrg awak memang tade at depan saia so awak lepas ! (:  , arghhhhhhhhhh ! mcm mne nie nak cool kan balek hati nie ? still kecewa sbb kan dia , entah kenpa dgn dia memang kita marah sangad , tak pnh cmni pon haha , skrg nie tanak cakap dgn dia tanak call dia tanak meseje atau pon jumpa , ni ha hati ila still tak okeyy lagi , hang lau nak wat ila naik marah agy meh sini mmg sah betul terok habis ila wat nya , hmmm lega hati sikit dah lepaskan kekecewaan dan kesedihan  (: thnks dgr (:

No comments:

Post a Comment