Tuesday, 22 January 2013

Huhuhu ~

Hari nie alhamdulilah semuanya baik baik jew .. sekarang haila mangsa spm :3 .. kayy lah study setakat nie fun kdg stress gak :) but not bad at all .. cikgu smue sporthing n fun =D da jadi peminat setia pulak :3 .. ade mem soh cari couple but malas lah nie nak spm .. lagipon hati haila kosong tadew cinta cinton nie bagainya .. hahaha sorry lah :) but this year is spm ..pas spm tengok lah cmne an .. otak haila pon blank mcm kosong tak fikir apa pon kdg haila nie cm tadew muka perasaan pon ada :3 .. because of spm , ex boyfrend really change my life became something new n kesan nya .. kesan yang tak pernah haila nak kan :3 .. tak prnah harap an pon .. entah skrg sound mcm len about me .. haila da fade up jugak kena tipu kena mempermain bagainya so haila memang dah hafal semuanya .. Kayy , Haila bukan nak kejam terhadap sespa but sometimes memang paksa haila jadi kejam .. But tapew haila mseh ada batasya :) .. biasa nak membesar mcm mcm lah .. haila kdg mcm anti lelaki sikit sikit pulak .. but haila nak elak kan semua uh .. Oh man ! because heart broken this is really change me .. damn ! .. haila memang tak makan dgn sweettalker lelaki .. walaupon benar or fake .. is diffucult  when hati dah tawar .. tapi biar lah bercinta masa dah besar .. jodoh ditntu kan oleh Allah .. haila bukan putus asa tapi dah penat tunggu harapan .. cukup lah tu haila rasai semua uh .. pengalamn pahit banyak sangat lah .. kdg kesaketan yang sama kadang dugaan yang lain ..  haila memang mcm rse dah mula tawar hati dgn laki .. asyik diabaikan , ditinggalkn ,dicurangkan .. penat tau tak .. Haila memang payah sikit nak kawal emosi skrg .. dont know whyy .. agaknya nie ksan dalaman nya .. sebabkan kekecewaan dan tangisan sebab kan lelaki yang ta reti nak hargai kita kot .. huhu JIKA je eh , jika ila ada sayng seseorang sekali pon biarlah Allah yang tau .. biar Allah simpan perasaan uh .. ada jugak walaupon dah tau haila susah nak terima nya ada jugak still tak mengalah beri harapan at haila .. haila memang suka lelaki tak mengalah .. that good ! but sanggup ke tunggu selamanya ? Haila pernah rasa haila tau lah cmne .. kdg terbalas kdg tak terbalas ,, haila tak bencikan sespe pon kayy .. cuma haila minta maaf at sespe yang ila pernah kecewa pernh wt anda mara , atau apa apa je lah kesalahan haila maafkan eh :) n doa an haila dpt 8 A dalam spm :D aminn .. tapi haila memang tak ada niat pon dalam aty haila especially haila tak dapat memblas cinta yang pernah menyayangi haila , cari lah jodoh yang baik yang mampu wat awa bahagia .. saya ? jangan yakin sangat sayang .. saya lain sikit ,. kdg ego saya tinggi .. jgn kesal lah lau pilih saya eh .. belum tengok agy haila cmne .. lau awa sama kan saya dgn org len you are wrong person .. haila tak cm org len .. jgn seskli sme an haila dgn org len kang free penyepak penampar teros pengsan xD hehe joke je lah chill lah haila tak seganas cmtu kayy :)

No comments:

Post a Comment