Friday, 14 June 2013

Lol

Assalammualaikum , dah lama aku tak update blog kesayangan aku nie :) Aww , Aku alhamdulilah baik baik je cuma aku demam sikit hehe tu hari main hujan -.- Tapi aku dah biasa demam :) , Alhamdulilah sekolah belajar semua kayy cuma aku tension minggu nie kena buat macam macam homework n kerja kursus -.- , Lagipon nie last year aku bersekolah di SMK Bandar Tun Hussien Onn 2 :) Sekolah aku sporthing crazy sikit macam macam lah ada :) Hahaha geli hati aku kadang kadang :) especially masa Sambutan hari guru tahun nie :) Just regret tak dapat hadir :'( , Hidup aku kadang kesunyian .. Kadang kadang terkenang masa lalu,, Sometimes aku terkenang dia , Tapi aku tak menyesal n aku doakan dia always happy , 3 minggu yang lepas mood aku langsung tak baik .. Crying crying and keep crying until I can't crying anymore :') , Sekarang tenang sikitt .. Kdg aku menangis tanpa aku sedar , Rupanya aku tak semudahnya boleh melupakan seseorang yang pernah aku mencintai dan pernah buat aku bahagia walaupun dah bertahun  , Aku harap dia bahagia dan kalau ada jodoh insyaallah :') , Aku selalu doakan kebahagian semua orang termasuk dia , Skrg aku tengok kawan kawan aku mostly sedang berbahagia :) Kayy lah but please take care hati kawan kawan aku -.- dan ada yang berkawen :P awsome lah , dan crush yang pernah minat kat aku pun dia dah jumpa peganti yang baik :) Aku bukan tak nak terima just aku tak perfect mana lah tau aku akan buat seseorang menangis ke -.- ,, Each keputusan aku fikir masak masak dulu :) Pndpt orang len dgn kita tak sama :) so aku nak yang terbaik untuk semua orang .. Aku tau ade jugak tak puas hati dgn aku but aku diam je lah ... Skrg aku tak kesah , sebab aku serah kat semua kat Allah :') sebab aku tau Allah nak yang terbaik untuk aku dan setiap apa yang jadi adalah kebaikan nya , Luaran aku always look kayy mungkin orang fikir aku happy :) dalam hati aku cuma Allah je tau :) Aku gembira biar lah sekadar sederhana :) .. Setiap cerita aku ada pengajaran nya . Aku tetap kan pendirian aku dan itu sampai mati pon aku tak kan mengubahnya :) dan aku sendiri yang mencipta dunia aku :) My lifee penuh dengan kesedihan kekecewaan daripada kebahagiaan . Dunia aku boleh jadi gelap dalam masa yang sama boleh jadi terang .. Hidup aku tak ada siapa yang tau :) , Aku dah biasa kena ditinggalkan sama ada kekaseh atau kekawan , Aku tak kesah .. sebab aku dah biasa terluka .. Aku anggap tu semua dugaan Allah :) , Tapi aku tak main lah menghancurkan rumah tangga orang , fitnah ke apa -.- Otak aku maseh waras lagii nie .. Tak ada lah buat benda cmtuu .. Mama selalu pesan 'Biar orang nak buat dekat kita apa apa Tapi JANGAN kita jadi macam mereka' :D Itu lah apa yang aku buat ! Dan sampai bila aku nak beremo patah hati macam nie kan ? Aku kena lah berubah :') aku tanak harap apa apa cuma aku nak orang orang yang aku sayang bahagia tu dah cukup bagi aku .. Dan sekarang berat aku naik seriusly -.- Kuat makan ohh haha tu makan nya bila patah hati sangat .. Tapi skrg aku nak kurang sikit hehehe :) Kalau mcm kayu sangat tanak aku >_< kang dapat saked pulak .. Btw SPM lagi 4 5 blan je kot aku je ak prepare sepenuhnya lagii -.- Lagipon aku ade jugak rasa takod -.- Aku tanak kecewakan sesiapa even parents aku :') Aku sayang mama papa aku.. Skrg je aku dah rasa disayangi oleh parent aku .. daripada dulu aku rasa terabai je kurang kaseh sayang .. terutama nya papa aku .. yela papa aku selalu lebihkan adik aku daripada aku .. Dan adik aku pulak kiteorg dah kurang bergadohh huhuhu .. Hanya yang mampu bersabar je lah .. Aku malas nak bergaduh bagai nya .. Lagipun aku tak suka bergaduh , aku dah fade up gaduh -.- .. Tapi belajar lah menghormati satu sama lain :) Jangan suka sanga sikap berkurang ajar ! Mama aku ckp zaman skrg budak budak dah kurang ajar ? seriusly ?  Grr ! takod aku nak bagi hati aku lah kalau mcm tu .. Kena hati hati lah kalau nk pilih jodoh nmpk nya :) Dan agama jangan diabaikan kayy .. Sorry sangat kalau ada yang terasa hati kayy .. Lain kali jangan makan cili kuat sangat xP ,, Joking je :) Chill lah kayy .. apa pun thanks dan aku sayang korang :* kat pipi heehe  :)

No comments:

Post a Comment