Thursday, 26 April 2012

blurhhh dah nie ..

Assalamualaikum ^^


hari nie kan mak saia mimpi saia mak saia tengah mawah kan saia then saia lari pi ikot boifen -,- saia bukan jenis cmtu lah sampai nak lari rumah -,- , lau saia lari pon pi padang jew haha bukan jauh pon area tempat rumah saia jugak -,- rilex lah ibu kakak pnye otak tak de lah cmtu lagi lah , haishh kecoh btul lah saba je lah , haha mcm gila je saia tengok lah , pastu mak saia cakap risau kan saia sangad mana lah tau kan saia wat cmtu ? tapi otak saia jew rasa tu mmg tindakan bodoh lah jangan saia sudah wat bnda cmtu hehehe , hari nie kat sekolah smue okeyy hehe cikgu bm saia tu tak makan orang pon dah sometimes dy baik tapi pelik cikgu uh mmg baik dgn saia hehehe saia memang belum pnh kena lagi pukul ke bantai ke dgn cikgu bm tu hahaha tapi orang lain ade lah kena ^^ sometimes saia suka sometimes tak -,- , if saia tak suka cikgu tu tak mungkin saia leh fhm apa cikgu uh ajar ^^ dan saia tak suka subject MATH >< , tapi mak saia kan memang suka gila math-II nie haishh tapi sayang nya saia tak ikot mak saia haha , saia suka subject sejarah yeahhh ! about past ^^ daripada kira-II -,- , semalam kan EX  saia tego saia at dalam kelas , haha serius tak percaya pastu dtg at tempat kita , dia mintak duet seringgit , saia cakap lah pi lah mintak orang lain jangan  lah aku , saia dgn dia bahas kau aku je tade lagi dah saia awak yeahh ! kali pertama saia cakap dgn EX saia kau aku -,- sebelom nie mana penah haha , dia cakap saia nie kawan dia , hati saia ckp puihhh ! sejak bila aku jadi kawan kau ? 2 taon tak tego tak apa tetibe pulak cakap saia kwn dia , haha mimpi lah ! tapi saia harap dia happy always ^^, entah lah tak tahu nak as dia as apa ? mem ? entah lah lantak lah ^^ malas nak peduli yeahh ! eee menyampah gila  lah tersenyum-senyum macam orang gila hahaha saba je lah kan hope that last time dia tego saia amin ^^ , dan tadi at sekolah ade budak nie dia punya sebuk hal saia , saia tak gangu dia tak ambek tau pasal dia sebuk je nak kecoh psl orang sampai kan satu kelas macam bangang jew saia tengok seriusly ^^, sory lah lau agak kurang ajar ke tak sopan tapi sebab kan budak tu mod saia memang angin gila lah pagi tadi , hope-II hari isnin dia tak perlu nak sebuk pasal orang dah la tak kenal -,- sakai je saia tengok dia tu , kawan saia cakap dia comel ! puihhh lah jwpn nye ^^, haha apa-II kena lah sabar bebanyak peacee no war :D

No comments:

Post a Comment