Tuesday, 24 April 2012

sje jew ^^

assalamualaikum ^^

saia rasa macam rindukan dia sangad tau tapi saia tak berani cakap dekat dia sebab saia tanak dia mawah saia lagi atau pon bencikan saia , saia tak rela dibenci oleh dia , adakah saia ade hati at dia lagi ? entah lah if ade pon mesti dia mawah kan ?saia pon tak tahu lah ><..entah sejak tanpa ade dia kan hidop saia jadi kosong sepi keseorangan sunyi smue lah kan , sejak dia tade kan hidop kita rasa berubah mcm jdi orang lain tapi bukan diri kita , diri kita mcm disembunyikan oleh bayangan , dh 3 bulan berlalu , dah lama tak chatting dgn dia tapi cmne pulak nak chatting facebo0k saia je dia blok , tu hari dia adew tego dia ckp ''syg , nie sy lah , awk combong erk skrg '' , mula-II tak percaya lah saia kan then bile kawan dia cakap tu dia saia rasa sangad-II happy haha dlm mse uh jugak saia nangis gembira , hati saia cakap mcm tak percaya jew btul ke ? adakah saia mimpi awak ? kwn awak cakap tak rindu dia ke ? esh gila ke tak rindu dia ?
mesti lah saia rindu kan dia sangad-II , mm taon nie dia spm saia doakan semoga dia leh jawab dalam spm dia dgn baik-II nye dan kwn dia cakap hari khamis nie hari jadi dia ^^ , really ? dia memang dah kalah kan saia , haishh dah la tak sabar mse hri jdi saia nanti kan ^^ jelez tau dia dpt celebrate dulu , tape nanti lelama dekat lah hari dan bulan , saia memang nak sangad wish tapi mungkin saia leh berdoa jew pada Allah yang pendengar ^^ saia harap dia dah tak mawah saia.. saia harap dia tak bencikan saia lagi.. saia harap hati dia dah sejuk jangan la panas lagi, haishh saia rasa maybe psl mase lalu mungkin salah saia kot sebab tak dapat jaga dia dgn baik tape insyaallah lau adew mse dpn saia akan jaga bebaik .. saia tak kan mawah-II , selfish ke apa ke ,
tapi saia tanak mengharap pon takod je hati saia nangis lagi , tapi saia tak salah kan dia pon , saia jew banyak silap maybe sebab keegoaan saia tu kot dia pergi , tape saia selalu tau Allah suka menguji hamba nya , hehehe kini saia rasa mcm semangat saia dah kembali balek ? tak tahu sebab apa kan ^^ , tapi saia rasa bia je lah Allah tau hati saia cmne , bia la Allah je yang tau saia rindu kan dia cmne ^^
name nye secret la private sorry okeyy ^^ yang dah tau uh senyap jew lau tak saia seletip mulut kamu tau <3 hehe 


Part lain pulak ^^



then , pagi tadi at sekolah kan ade orang tangan dia memang gatai mmg cukup sah cari gadoh err -,- bdk uh ambek meja orang skli dgn buku perdagangan memang naik angin gila lah saia kan , yela mod saia tgh okey uh wat mod saia nak gadoh bengang gila lah , lau saia dapat bdk tu memang cukup-II saia cincang tau tak geramm gile , pastu tak reti pulang buku orang kan tape at akhirat esok awak kena cari balek orang nye then kena pulang apa yang awak ambek dari saia , awak tak dapat cari awak akan jadi mcm hantu je lah tak tenang ^^ what ? ingat saia memain ke ? seriusly mak saia cakap cmtu , dan esok cikgu bm ! oh no ! >< cikgu garang nak makan orang tu ke ? err tanak tak rela kena jangan ! mm nanti cikgu nak bantai saia pulak -- semalam tak datang sekolah memang tak tahu apa-II lah kan mmm takodd >< tlng ! kecemasan

No comments:

Post a Comment