Tuesday, 24 April 2012

diri saia

assalamualaikum smue ,


nama saia nur haila nazwa , nama manja haila atau pon ila ..umo ? mm saia belum lgi cecah 16 sebenarnya hari jadi saia 20 hari bulan june nie , mmm seriusly saia tak reti lagi psl blog nie tape lah bljr sikit-II kan , saia stay at cheras , selangor lah .. sekolah ? mmm SMK Bandar Tun Hussien Onn 2 , saia lahir at hospital kajang ,selangor .. tarikh lahir saia 20.06.1996 .. saia anak pertama dari 2 adek beradek , apa lagi erk ? apa yang saia suka wat , mmm saia suka dgr lagu tapi smue lagu sediyh jiwang slow smuenye serius mcm emo , selain uh saia suka bace buku komik dan novel haha lovestory jugak saia pilih , pastuh saia suka layari internet , pi bukak faceb0ok hehehe ala kirenye kakionline nie , sehari tak on9 kan mcm gila jew di wat nye haha seriusly , mcm dah jdi sebahagian dari diri kita je kan mcm dah melekat tanak lepaskan hehe.. saia makan apa-II jew okeyy , tapi tak suka pahit atau benda tak masakk yerkkk >< ! saia tak suka ubat mse saia saked ke deman ke memang tanak makan ubat paksa cmne pon tetap saya bantah haha , saia tak kesah orang nak cakap saia nie degil ke mengade ke apa ke tapi lau saia tak suka saia memang tak kan wat , so cmne pon paksa saia makin degil saia nie , saia nie jenis payah nak dengar nasehat orang tak kesah sape lah kan , saia nie memang anak yang cukup manja , saia nie memang cukup degil hehe sometimes saia nie memberontak tau , saia nie jenis lau dh wt sesuatu keputusan saia tak kesah apa akibatnya sometimes tak fikir panjang saia nie , saia nie memang nakal sometimes la gedik uh sikit-II ^^ hehehe tapi rilex lah hati saia baik saia tak jahat atau kejam , saia nie tak suka mawah orang bukan style saia okey tapi saia nie sometimes panas baran , keras pale ? tak ade lah sangad kot-II lah kan ,pe lagi erk ? blurhh dah otak saia jem pulak dah -,- ..  romantic ? jiwang ? blh lah ^^ hanya orang yang rapat dgn saia jew kenal saia kot , saia memang tak suka dikongkong atau king ke queen control ke erk , hehehe sometimes sikap saia berubah entah la tak faham kdg-II , saia nie kuat nangis , sgt sensetif dan mudah terasa hati , mmg saia cepat mawah tapi saia cepat sejuk dalam masa yang sama , pandai ? mm saia biase jew , saia nie banyak benda tak reti tapi tape lah nanti belajar lah kan ^^ , dalam fmily saia memang tak rapat dgn mak atau ayah lah ^^ adik sy pon sme , dalam fmily saia kan saia lah paling weird sbb saia nie memang suka wat yeahh kan saia da cakap saia nie degil mne nak dgr nasehat orang kan , bukan saia nak kurang ajar tapi lau saia tak suka memang tak kan wt nye percaya lah ^^, saia tak pernah cter apa-II mslh saia dgn mak ayah saia , sometimes saia rse mcm kurang kseh syg sometimes saia rse saia nie menyedihkan , entah la tanak fikir psl uh nanti saia trkenang kan, saia nie peramah frendly dan sporting tapi bukan benda lucah okey , otak saia bukan bluee okey sory lah lau terase tapi memang fakta ^^ , apa lgi erk ? sometimes saia nie suka pedam perasaan tapi sometime saia suka terus terang dan one more thing sometimes i be shy girl haha speaking pulak , tapi saia nie blh lah cakap berani tak lah takod sangad kan ^^, , saia nie kuat cemburu kuat majok okeyy awat hang tak puas hati ke ? tak puas aty hang mai sini hehehe joke je lah rilex lah okeyy dan kebanyakan ramai mem cakap saia nie matang mcm umo 20 -,- really ? agaknya saia lalui banyak sangad dugaan kot tu yang saia cepat matang kot haha ^^ apa-II this is life right 

8 comments: